- Алекс, измина една година от нашия първи разговор, ти

...
- Алекс, измина една година от нашия първи разговор, ти
Коментари Харесай

Алекс от Девня: Медиумът предава послания от духовния свят! Ванга ми помага, но втора Ванга няма!


- Алекс, измина една година от нашия първи диалог, ти предсказа много неща, за които бях скептична, само че е реалност, че те се случиха. С какви проблеми обаче най-често идват хората при теб, по какъв начин им се отрази тази една година на пандемия и наложени ограничения?

- Пандемията, дръзвам да настоявам, се отрази колкото отрицателно, толкоз и позитивно върху хората. Негативно е това, че доста от хората изгубиха пътя си, само че когато подобен човек пристигна при мен, аз съм наясно, че този път е изгубен доста преди този момент. Пандемията в тази ситуация им оказва помощ да осъзнаят, че не са наясно накъде да поемат оттук насетне, по тази причина се обръщат към мен за помощ. Търсят ме постоянно с депресивни положения, страхови неврози, паник офанзиви. Често хората желаят отговор на въпроси от рода на: Защо не ми върви в живота? Защо това се случва по този начин, а не по различен метод? Тъй като тематиките и въпросите се повтарят, приготвям семинар, на който хора със сходни проблеми биха могли да участват и дружно да обсъдим тези проблеми, да очертаем разновидности за решаването им.

Обиждаш се, когато те назовават " гадателка “, дано изясним какви са качествата, които имаш и кое е точното определение за тях?

- Точната дума за моите качества е " медиум “, само че доста хора я схващат неправилно. Не е неверно да се каже " ясновидец “, което в превод значи човек с ясно виждане. Като медиум аз имам повече от една качества, едната от които е да контактувам с духовния свят. Споделяла съм към този момент и за способността да " чета “ мислите на хората или по-скоро да имам мощната вътрешен глас за тях, усещам начина, по който те се усещат. Усещам болката им. Когато има освен прочувствено, душевно, само че и физическо заболяване, в множеството случаи, когато индивидът е пред мен, го усещам върху самата себе си. По този метод мога да кажа къде е тази болежка, каква е и в случай че ми се даде, тъй като доста неща ми идват от духовния свят, да дам точна прогноза какво е болестта и какво би трябвало да се направи.

- Уточни какво имаш поради под нравствен свят?

- Не крещя духове, държа да подчертая това, тъй като доста хора ме питат и изпитват боязън. Не си го разрешавам. Помощта ми идва от страна на духовни лечители, учители, които ми дават упътвания. Това препредавам на хората, които идват. Много постоянно се включва един избран човек от духовния свят. Дълго време мислех дали да го разглася, защото зная какъв брой чувствителни са българите на тази тематика.

- Споделяла си ми, че става въпрос за пророчицата Ванга. Аз също се притеснявах, че в случай че споделиш това ще дразнещ упреци, че се спекулира с името й, че търсиш популярност, ще опровергаеш ли скептично настроените към това изказване?

- Именно по тази причина много време обмислях дали да споделя обществено за тази духовна връзка. Ванга се включва, когато работя с хората. Тя е главният човек, в смисъл като душа, който ми оказва помощ. От нея ми идват главно предсказанията, които давам. Тя ми ги демонстрира и ми ги изяснява. Малко е сложно за пояснение и объркано за схващане. Досега не си позволявах да загатвам нейното име, тъй като прекомерно доста хора се възползват отрицателно от това. Не бих си го разрешила, тъй като изрично втора Ванга няма. Нито аз съм втора Ванга, нито някой различен. Ванга да, нея към момента я има, към момента оказва помощ. Не ни е не запомнила, идва, с цел да оказва помощ. Но човек с идентични качества като нея, няма. Давам образец с петте пръста на ръката, които са разнообразни. Има хора с разнообразни качества и способности, само че няма двама индивида с идентични дарби. Аз не знам да има различен човек, мъж или жена, който да има нейните качества.

Какво съставлява видението? Нещо като сънищата ли е?

- Нещо сред сън и филм. То е нещо като филм, в който вземам участие аз самата. Посланията или ми се демонстрират, или ми се споделят. Много постоянно са и двата разновидността, при които виждам картина и слушам обясненията. Някои неща би трябвало да се обяснят, тъй като няма по какъв начин да се схванат. На мен не ми се сервира всичко на готово. То е като да гледаш престъпен филм и да не знаеш кой е причинителят, да би трябвало да си навържеш събитията, с цел да прецениш нещата. Често след такова привидение ми се постанова да осмисля нещата, да потърся информация, да събера 2 и 2, с цел да стане 4. Всяко привидение носи след себе си идващото събитие.

- Преди атентатите в Австрия ти прикани българите да се приберат, тъй като ще се случи нещо неприятно там. Но ти предсказа и нещо доста хубаво, в което доста ми се желае да имам вяра, а точно, че до 7 години България ще е една от най-проспериращите страни. Това по какъв начин пристигна до теб?

- Винаги има пояснение за нещата. Не споделям научно, има и други пояснения. Давам на хората като образец това, че всички знаем, че без въздух не можем да живеем, само че не го виждаме, не можем да го пипнем, нито да го чуем. Аз знам, че нуждая се от дарбата си, тъй като по този метод се пробвам да оказа помощ на доста хора, само че най-вече на хора, които заслужават и ме позволяват до себе си. Това, което споделих за България, също си има пояснение. Всяко едно привидение е вързано с друго. Имам персонален блог, който повеждам и съм дала обещание, че ще споделям там всичко, което знам, само че от време на време се постанова да изчакам. Понякога нещата ми се дават на половина. Ще загатна нещо, което на мнозина ще се стори неуместно, аз самата не мога още да го осмисля. Първото нещо, което ми се даде е да разглася от кое място идват моите видения, с цел да имат хората повече религия. Защото вярата, вярата и любовта оказват помощ на всеки човек да откри пътя в живота си. Второто забавно нещо, за което загатнах, че нямам пояснение към момента е това, че ние българите сме " пазители на озон 1 “. Все още аз самата не знам какво би трябвало да значи това. Чакам пояснение. Знам единствено, че това нещо е обвързвано с просперитета на България. Това е вътрешно чувство, което ме е водило и не съм бъркала. Усещам какво е, само че думите не стигат, с цел да обясня по този начин, че да е ясно задоволително.

- Зная, че от време на време ти се дават даже в стихотворна форма нещата, бързаш  да ги запишеш, с цел да не ги забравиш. Няма да повдигам тематиката с политиката, макар, че и там имаше много попадения, само че тази тематика провокира гневни мнения и обиди към теб, въпреки, че ти самата не се интересуваш от политика и се дистанцираш от тази тематика. Искам обаче да поговорим за нещо, което на теб ти е помогнало в доста сложен миг, разкажи за въздействието на скъпоценните и полускъпоценни камъни, с които работиш. Кога и от кое място пристигна този интерес?

- Камъните са открити надалеч преди мен, в случай че би трябвало да се пошегувам, само че аз ги открих, когато получих първия си " пестник “ или първата страшна диагноза, която претърпях. Диагнозите бяха две за година и половина. Различни, само че идентични като тежест. При първата диагноза, някак си, моите ангели ме насочиха към камъните. Човек, когато изпадне  в такова състояние, влиза в един безусловно друг свят. Само хора, които са минали през това, могат да ме схванат. Причината за тези диагнози считам, че съм аз самата, тъй като това, което човек самичък си направи, никой не може. От нас зависи дали ще ни се случи това. Когато ни се изпращат знаци, ние би трябвало да можем да ги разберем и да ги следваме, а не да ги подценяваме, с цел да не си нарушим комфорта на живот.  Човек от време на време би трябвало да рискува, с цел да му се получат хубавите неща в живота. Та в един подобен труден за мен миг започнах да употребявам камъните за личното си лекуване. Благодарна съм за духовната помощ, която ми се дава и признателна за всичко, което имам в живота си. При втората диагноза също интензивно използвах камъните си. Тогава живеех в Австрия и непрестанно боледувах. В момента, когато се прибрах вкъщи, започнах да се оправям, да се зареждам. Тогава ми се даде, че би трябвало да работя с камъните освен за себе си, а и за хората. Всеки камък има лечебна, защитна и успокоителна мощ. Много са свойствата на камъните, няма време в този момент да опиша за тях. От тогава аз създавам неща от естествени камъни. 

- Твоето благопожелание към хората?

- Искам да обясня, че както един човек има път, по този начин и една страна, един народ, имат път. Затова моето благопожелание е да намерипътя, като отворим сърцата си за положителното, за любовта, за всичко, което можем да дадем. Научете се да давате, преди да желаете. Научете се да обичате, с цел да бъдете обичани. Позволете да бъдете обичани, тъй като в случай че не го позволим, няма по какъв начин да го получим!

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР