Алекс и Дани разказаха за медения си месец в Дубай.

...
Алекс и Дани разказаха за медения си месец в Дубай.
Коментари Харесай

Гала Ахна! Даниел Петканов И Александра Съобщиха Голямата Новина В Ефира На На Кафе! Най-Известната Звездна Двойка Ще

Алекс и Дани описаха за медения си месец в Дубай. Днес те гостуваха в утринното предаване „ На кафе ” по Нова телевизия. Както всички знаем двамата станаха семейство в риалити формата „ Биг Брадър ”. Първо като задача, а по-късно и в действителност, Алекс и Дани споделиха съдбовното „ да ”.

Младата двойка влезе с студиото на Гала необятно усмихната и с подготвеност описа за живота си под един покрив и връзките с околните. Още с влизането си в студиото те започнаха да се майтапят един с различен. Александра малко се засрами, че Дани я демонстрира като „ географска карта, поради петното на роклята й. Двойката показа и за ежедневните занимателни обстановки, в които изпада, както и за дребните „ разногласия ” при покупката на чаши да вземем за пример. Младото семейство е горделив притежател на апартамент отвън София и е доста щастливо от този факт.

Алекс и Дани споделиха за невероятния им меден месец в Дубай, една от много известните дестинации измежду звездите в последно време. Докато бяха на екзотичното място те постоянно споделяха свои фотоси от прекарванията си в обществената мрежа Инстаграм.

Младото семейство не се опасява да демонстрира персоналния си живот посредством фотоси и клипове в обществената мрежа и това доста радва техните почитатели. Инициатор на клиповете най-вече е Александра. И един подобен клип придобил известност е предизвикването на майката на Алекс към Дани- да изпълни заек.

Двойката малко отсрочила своя меден месец поради задължения, само че не съжалява за това. Алекс и Дани отпътуват за Дубай, тъй като техни другари се отхвърлят от почивката си там. Двойката посреща Нова година в Дубай по много забавен метод. В Дубай влюбените имат компаньон – техен приятел-с който са на всички места. Дани се среща с него във Варна.

Приятелят на двойката им демонстрира всичко, от най-лъскавата част на Дубай, до най-забутаните квартали. В дискотеката, където двамата честват настъпването на новата 2018-та година, ги посрещат като шейхове.

Алекс и Дани желаят да се отдалечат от известността си, само че не съумяват. Дори и на кафе, те биват разпознати и заговорени от българин в Дубай.

Лудият кореспондент показа и за някои строги правила в емирството, които туристите от време на време не съблюдават.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР