Алекс и Дани Петканови може да са разведени за пред

...
Алекс и Дани Петканови може да са разведени за пред
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща: Алекс и Дани пак са заедно

Алекс и Дани Петканови може да са разведени за пред света, само че много постоянно прекарват времето си дружно. Сега са в Америка на корпоративно събитие за показване на нов телефон. Миналата година летяха дружно до Тайланд в компанията на своя наследник.

Красивата Александра се оказа същинска сензация зад океана. Мнозина желаеха да се снимат с нея. Фотографът бе не какъв да е, а точно Дани. Той сподели сторита в обществената мрежа, които изчезнаха автоматизирано. В профилите на двамата обаче участват наложителните за поканените инфлуенсъри фрагменти от събитието, на които ясно може да се види, че двамата са един до различен.

Миналата година бяха дружно в Азия като се оправдават, че имат работни задължения. Близостта им обаче е отвън всякакво подозрение, тъй като през лятото на 2023 година двамата бяха дружно и на отмора по българското Черноморие. За същински разведени някогашни съпрузи с нов живот сходни събирания идват допълнително, само че дали те са единствено другари с екстри или са в пълнокръвна връзка следва да разберем.

Даниел не крие, че към момента обича Алекс, освен като майка на детето му, а и като жена.

Източник: hotnews.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР