Алекс и Дани Петканови гостуваха при Гала в На кафе“

...
Алекс и Дани Петканови гостуваха при Гала в На кафе“
Коментари Харесай

Алекс Петканова аха да роди в ефир! Захранила бебето с кренвирши и майонеза

Алекс и Дани Петканови гостуваха при Гала в „ На кафе “ преди ден. Водещата на предаването се беше подготвила с възглавници и топла вода, защото се чака моделката да роди всеки миг и не е ясно по кое време тъкмо ще настъпи той, разбра HotArena.

Красивата Александра е в деветия месец и най-вероятно тази седмица с Лудия кореспондент ще станат родители на първородното си детенце. Брюнетката и брачният партньор й са посещавали курсове за бъдещи родители, където Дани се е научил по какъв начин да къпе бебчо и по какъв начин да му сменя памперсите, с цел да анулира майката.

Богданска сподели и какъв танц играят с Даниел, който ще направи раждането по-благоприятно и допустимо най-кратко, защото е решила това да се случи по натурален път. В един миг, до момента в който изпълняваха придвижванията, моделката реши, че е по-добре да спрат, с цел да не вземе в действителност да роди в студиото .

В началото на бременността си е разрешавала да яде неща, за които преди не се е сещала, а и режимът й не е разрешавал. Алекс показа, че си е правила филийки с майонеза и кренвирши , а Дани настоятелно я молел да хапва същинско месо, а друг салам. Но бил безпомощен и в последна сметка склонил да бъде волята на обичаната му.

Двамата са обсъждали тематиката да имат деца, само че не бързали и не очаквали, че толкоз бързо ще се получи. Още от първите проби съумели, само че Алекс до последно не вярвала, че се е получило. Петканов почнал да вижда промени в тялото й, като да вземем за пример – уголемяването на гърдите й, само че манекенката отричала. Купил й тест, който посочил негативен резултат . След седмица – две хубавицата забелязала, че цикълът й закъснява, само че си е помислила, че поради диетите, които е спазвала, още веднъж са се появили кисти.

Запазих си час при доктор, отивам и споделям: " Докторе, отново ми се появиха кистите ", а той ми споделя: " момиче, ти нямаш кисти, имаш сакче ". И аз тогава, макар че ме е позор да ви кажа, с мойто незнание му крещя: " Ужас, сакче, по какъв начин се лекува това? ". И като ми сподели, че съм бременна, напряко сърцето ми се разтрепери. Бях в Благоевград при родителите ми и трябваше на другия ден да се прибера при Дани, а нямах самообладание да му кажа. Затова му се обадих и му го споделих по телефона. Има записано видео на диалога ни “, описа в ефир Богданска.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР