Алекс Гърдева стана любимка на доста хора, които съжаляваха хипнотерапевтката,

...
Алекс Гърдева стана любимка на доста хора, които съжаляваха хипнотерапевтката,
Коментари Харесай

Алекс Гърдева "зашлеви" Капитонова: "Никога не съм била жертва, запазих баланс"

Алекс Гърдева стана фаворитка на много хора, които съжаляваха хипнотерапевтката, тъй като бе обект на експанзия в " Ергенът ". Оказва се обаче, че Алекс не усеща да е била от слабите играчи в риалити шоуто. Алекс съобщи в изявление, че за момент не се е оставила да бъде нападана, обиждана и не приема, че е била в ролята на жертва. 

" През цялото време аз не стопирах да пазя това, в което имам вяра. И нито за секунда аз не им се дадох. Жертва не съм падала, само че не считам, че бях и агресор, тъй като нито съм ги удряла, нито съм ги обиждала. Аз пазех салдото. Да, видяно в профил, може и да не наподобява по този начин, само че за секунда не стопирах да не отстъпвам себе си ", сподели пред " Уикенд " Алекс.

Виж още: Луксозен живот: Палома Митева накупи маркови дрешки за бъдещото си дете

Припомняме, че Виктория Капитонова загатна на няколко пъти, че Алекс се пробва да бъде жертвата, с цел да бъде съжалявана, само че пък самата Гърдева за първи път отхвърля да е търсила и влизала в ролята на слабата.

Алекс, който се приготвя да бъде квалифициран психолог, споделя, че красивите дами са постоянно обект на подбив и обиди, само че не от мъже, а от други дами. Гърдева твърди, че това е по този начин, тъй като сред дамите има конкуренция, злоба и доста завист, която се трансформира в словесни офанзиви, на каквито всички станахме очевидци.

Виж още: Никол Потуралски изкушава от Италия с горещи фрагменти по бански 

Мацката обаче не разкрива нищо за връзките си с Виктор Стоянов. Наскоро стана ясно, че двамата не са двойка, само че до Алекс има мъж, с който се усеща добре. Появиха се клюки, че това е някогашният на Джулиана Гани, Илиян Найденов, само че това бе опровергано от самата Алекс. Двамата са се сприятелили, само че с помощта на чайовете, които Найденов продава, а Алекс му е единствено клиентка и рекламно лице. 

 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР