Алекс Гърдева си спечели присмеха на мнозина с тази история! Всеобщата

...
Алекс Гърдева си спечели присмеха на мнозина с тази история!
Всеобщата
Коментари Харесай

Обрат: Обвиниха в опашата лъжа Алекс Гърдева!

Алекс Гърдева си завоюва присмеха на мнозина с тази история!
Всеобщата фаворитка от „Ергенът“ Алекс Гърдева, която още преди финала загатва, че е дамата до Виктор Стоянов, си завоюва нападки и рецензии в нета. Това е повече от необичайно, като се има поради, че до момента феновете я обожаваха и заставаха зад всяка една нейна дума.
 Алекс Гърдева
Взеха за мезе Алекс Гърдева

Разказ на самата Александра обаче внезапно промени това. Гърдева счете за нужно да оповести, че преди време имала 7-годишна връзка с швед, само че каква връзка само… Въпросният даже й подарил Ферари. Да, вярно четете – Ферари.

Гърдева показа, че се е срещнала с него до момента в който работела в Мадрид и решила да си направи селфи до лъскавата непозната кола на един паркинг. Тогава от нея излязъл Фредерик (бъдещото й гадже) и я поканил да се качи напряко в автомобила.

„По това време имах друга връзка и първо го взех за вманиачен. После обаче пътищата ни се пресякоха и останахме дружно седем лета. Именно той ми подари Ферари, само че това за него не бе проблем, тъй като фамилията му е доста богато“, споделя Алекс Гърдева.

Родителите на Фредерик дори одобрили любовта им, само че видиш ли, нашенката срещнала някакво българско спортистче и се влюбила в него. Тогава Фредерик си взел Ферарито, само че й оставил два бизнеса… Е, навръх тази история мнозина от мрежата освен не имат вяра, само че оповестиха Гърдева за патологична фантазьорка.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР