Алекс Гърдева се превръща в най-голямата конкуренция на всички момичета

...
Алекс Гърдева се превръща в най-голямата конкуренция на всички момичета
Коментари Харесай

"Тотална злобарка е": Алекс Гърдева не си спести думите, посече жестоко Людмила

Алекс Гърдева се трансформира в най-голямата конкуренция на всички девойки в " Ергенът ". Това обаче значи едно - завист, злоба и кавги. Негативните реакции по никакъв начин не закъсняха, а огромна част от девойките се отдръпнаха внезапно от Алекс.

Гери Стаменова е единствената, която за момента демонстрира някакво схващане към психоложката, само че наподобява и тя е внимателна. Така или другояче и нейното място в " Ергенът " не е по никакъв начин несъмнено, а напоследък Виктор се е отчуждил от нея.

Виж още: Лоренцо проговори за абсурда с хазарта, продадената кола и сметката в наргиле бара

Има една мацка обаче, за която Алекс не може да каже нищо положително. " Людмила става и ляга по еднакъв озлобен метод. Повече няма да разясня ", отсече Алекс в живо включване в Instagram. По адрес на Людмила се изсипва заплашителен хейт в мрежата, само че тя не дава тип на изключително впечатлена.

Меме страниците се забавляват с Людмива и физиономиите, които прави. Същото важи и за Виктория Капитонова, която бе избрана за " озлобен пинчер ".

Виж още: Дивото зове: Сара Драгулева се отдаде на женски уикенд в горатa и обязди кон

Дениз Хайрула, която се слави с най-секси дупето в " Ергенът ", също попадна под обстрела на потребителите. " Злобна си и ти, блага ", писаха още в самото начало на предаването и въобще не е изненада, че е близка с Виктория и Людмила, които са центъра на всеки скандал с Алекс. Факт е обаче, че всичко е телевизия, има сюжет, а ние виждаме единствено определени моменти.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/, https://www.instagram.com/lusmilka1/ 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР