Алекс Гърдева се превървна в ТВ любимка за мнозина хора,

...
Алекс Гърдева се превървна в ТВ любимка за мнозина хора,
Коментари Харесай

Алекс Гърдева с трудно, но искрено признание за Виктор Стоянов и как се чувства

Алекс Гърдева се превървна в ТВ фаворитка за мнозина хора, а сега черпи доста от тези благосклонности. Именно хипнотерапевтката е чест посетител в разнообразни студиа, а това не е изненада.

Алекс показа в ново изявление, че сега е цялостна с разнообразни усеща, само че е признателна за " Ергенът ", тъй като е научила доста неща за себе си. Отношенията ѝ с Виктор също са претърпяли много развиване от края на шоуто, само че Гърдева не крие към този момент, че двамата не са двойка в живота. Алекс обаче за първи път призна, че е била същински влъбена във Виктор.

Виж още: Биляна Йотовска побесня: Моделката атакува последователка поради озлобен коментар

" Не съм казвала, че аз доста харесвах Виктор. Аз бях влюбена в него, когато му отхвърлих розата " - сподели още тя. " Наистина бях влюбена в него извънредно доста. Въпросът е, че себе си одобрявам повече ", отсече бъдещата психоложка.

Виж още: Истината лъсна: Биляниш разкри каква е повода за раздялата с бащата на сина си

Алекс не разкрива има ли мъж до себе си, само че не крие, че се усеща харесвана и мечтана жена. Наскоро свързаха името на Гърдева с това на някогашния на Джулиана Гани - Илиян Найденов. Всичко потегли от общи фотоси, на които Алекс и Илиян наподобяват много близки, само че по-късно те опровергаха клюките, че сред двамата има любовна случка. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР