Алекс Гърдева, която се окичи с победата в Хелс Китчън

...
Алекс Гърдева, която се окичи с победата в Хелс Китчън
Коментари Харесай

Алекс Гърдева се влюби в мъж заради колата му

Алекс Гърдева, която се окичи с успеха в Хелс Китчън разкри, че завъртяла първата си сериозна връзка с мъж в живота си, с помощта на първокласната му кола. Това се случило, когато учела зад граница и още нямала навършени 20 години. Харесала си возилото, след което и притежателят му, с който живяла цели 7 години.

 

„ Бяхме на доста красиво място, видях една красива кола и взех решение да се фотографирам пред нея. Дойде притежателят и ме попита дали желая да се фотографирам и вътре ". По този сбит, само че много сладкодумен метод новата звездна готвачка на Виктор Ангелов в Нова телевизия разказва началото на първата си сериозна връзка с мъж.

Той бил чужденец, скандинавец, а тя – тийнейджърка, която учела зад граница.

„ Имахме къщи на доста места ”, спомня си още ергенката от първия сезон на „ Ергенът “.

 

Действието се развива преди 17 години, когато бъдещата риалити звезда е едвам 19-годишна, има огромни фантазии, а очевидно и натъртено око за мъже с благоприятни условия. Тя вижда въпросната скъпа кола по време на пътешестване с другари. Когато притежателят я кани да влезе във возилото, отхвърля, тъй като не е уместно облечена. Тръгва си, а той хуква да я гони.

Българката е безапелационна, че няма да влезе в колата му. На идващия ден обаче се връща, към този момент нагласена като за фотосесия. Как е знаела, че още веднъж ще откри на същото място и автомобила, и притежателя му, не е известно, само че това по този начин или другояче се случва.

И по този метод пламва любовта.

 

Беше прелестен човек, описа Александра. Но победителката от готварското шоу на Нова телевизия въпреки всичко се разделя с въпросния мъж, като не прецизира повода. Двамата запазили положителни връзки, той продължавал да й написа понякога даже когато към този момент бил женен. Това траяло, до момента в който жена му го хванала: „ Написал ми беше нещо, само че когато тя разбра, го застави да спре ", споделя още Алекс.

Какво й е писал някогашният й другар, за да  разгневи жена си, тя не посочи, само че въпросният чат бил краят на техните връзки, траяли и след раздялата.

 

Гърдева разкри този епизод от живота си, откакто бе излъчен епизодът на „ Хелс Китчън “, в който началник Ангелов я избира за победителка от звездния тим в конкуренция с фолк дивата Бони.

Припомняме, че чалгаджийката атакува Алекс след финала на готварското шоу, обявявайки обществено психоложката за травмирана, а Гърдева й отвърна, че не й отива да приказва по този начин за нея, откакто в риалитито е споделила, че я обича. 

 

Алекс твърди, че певицата си е посочила рогата още при започване на шоуто, нападайки дамите в Кухнята на пъкъла. Докато двете с ергенката се гримирали и микрофоните им още не били включени, пеещата готвачка споделила, че дамите във формата са „ дъното “.

 

След финала победителката от звездния тим показа, че не е очаквала точно тя да бъде изборът на началник Ангелов за най-добре готвеща известна участничка. Смятала, че по-логично е наградата да бъде даден на по-млад човек, защото и младите имат какво да дадат. В този ред на мисли Гърдева счита, че най-добре би било това самопризнание да отиде при влогърката Изи.

Инфо: Уикенд

Тагове: Алекс Гърдева Бони „ Хелс Китчън “ шеф Виктор Ангелов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР