Алекс Гърдева беше представена като психолог в Ергенът, но измежду

...
Алекс Гърдева беше представена като психолог в Ергенът, но измежду
Коментари Харесай

Алекс Гърдева по стъпките на Кобилкина: Ето каква била формулата на успеха и щастието

Алекс Гърдева беше показана като психолог в " Ергенът ", само че всред свадите в шоуто и платените изявления в профила ѝ по този начин и не видяхме нищо психическо от нея. Е, Алекс даде някои препоръки, с които въпреки всичко подсети от какво се интересува с изключение на от промо кодове към всякакви уеб сайтове, които ѝ заплащат.

" Много постоянно попадам на хора, които си споделят " на мен това не може да ми се случи " или " не мога да направя това или това ", обобщава психоложката и изяснява: когато считаме, че нещото няма да ни се получи още преди да сме почнали, даваме сигнали на своя мозък, че това няма да се случи. " Тази настройка рефлектира и в действителност не ни се получават нещата ", изяснява Гърдева.

Виж още: На лов за мъже с пари: Палавата Василка демонстрира прелести в Гърция

По думите ѝ e извънредно значимо да мислим положително, тъй като по този начин даваме сигнали към мозъка си по какъв начин да действа, а това въздейства на целия ни организъм. " Бъдете положителни, мислете хубави неща и вярвайте във всичко, което вършиме, тъй като единствено вярата и позитивната сила водят до триумф ", надъхва ни психоложката с хиляди промо кодове. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР