Алекс Донски бе част от националния ни отбор по тенис,

...
Алекс Донски бе част от националния ни отбор по тенис,
Коментари Харесай

Алекс Донски: 3 точки ни разделиха от четвъртфинал с Австралия

Алекс Донски бе част от националния ни тим по тенис, който се показа мощно на първото издание на ATP Cup в Австралия. Един от най-големите ни гении даде искрено изявление пред организация БЛИЦ няколко дни след края на надпреварата в Сидни, където финиширахме на девето място.

-Алекс, каква е твоята равносметка от представянето на България на ATP Cup, където завършихме девети?
-Това е доста огромно достижение за България. Ние сме девети в света! Представянето на националния ни тим в Австралия е извънредно почтено. Ние се подредихме в крайното класиране пред страни като Гърция, водена от Стефанос Циципас, Чили, Съединени американски щати, Полша и Норвегия. От 24 страни, сме девети, което е неповторим триумф за нашата прелестна татковина.

- Може ли да повдигнеш завесата за нашите читатели и да разкажеш каква беше ситуацията в тима?
- Григор Димитров сподели лидерските си качества както на корта, по този начин и отвън него. Ние с момчетата непрекъснато бяхме дружно и атмосферата беше извънредно положителна. Тренирахме по няколко часа дневно дружно с Григор и неговия персонален треньор Кристиян Гро. След това излизахме дружно и разговаряхме дълго. Григор подходи с огромно внимание към тренировките на всеки един от нас. През цялото време ни даваше скъпи препоръки, които ни помогнаха да усъвършенстваме уменията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР