Алекс де Минор постигна впечатляващ триумф с титлата на силния

...
Алекс де Минор постигна впечатляващ триумф с титлата на силния
Коментари Харесай

6 години по-късно: Мъри взе само 4 гейма срещу Де Минор при завръщането си в Монте Карло

Алекс де Минор реализира впечатляващ успех с купата на мощния шампионат в Акапулко на старта на предишния месец, обаче след това не съумя да надгради над стореното и позволи провали още при първите си мачове в Индиън Уелс и в Маями. Австралиецът обаче очевидно е съумял да се абстрахира от тези си неубедителни резултати, откакто през днешния ден откри акцията си на Мастърса в Монте Карло с разгромна победа над участващия за първи път от 2017-а година насам в конкуренцията Анди Мъри, която подпечата по-късно над час на корта - 6:1 6:3. По този метод международният номер 19 към този момент е част от втория кръг на надпреварата в Княжеството, като му следва да се изправи против квалификанта Ян-Ленард Щруф.

Още през цялото време на дуела продължителните замени от дъното на корта образно не работеха в интерес на някогашната първа ракета на света, който не се усещаше удобно и грешките в играта се увеличаваха прогресивно. Де Минор от своя страна също допринасяше за неточностите в представянето на британеца, като назад на него беше безукорен и завършваше ловко офанзивите си, при което реализира цели три пробива, с цел да запише откриващия сет на сметката си.

С настъпването на втората част се сътвори известното разбиране, че сър Анди, който е троент полуфиналист в шампионата, има още какво да каже в конфликта, само че не след дълго грешките в играта му се завърнаха с цялостна мощ и той съобщи сервиса си в актива на " Демона ". Оттам насетне единственото позитивно за Мъри в срещата беше, че съумя още един път да завоюва подаването си, отразявайки два брейкбола, до момента в който австралиецът надалеч не се трогна от положението на ветерана и необезпокоявано постави точка на разногласието.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР