Алекс де Минор и Айла Томлянович са сред звездите на

...
Алекс де Минор и Айла Томлянович са сред звездите на
Коментари Харесай

Австралийските тенисисти са готови да изненадат всички в турнира United Cup

Алекс де Минор и Айла Томлянович са измежду звездите на Австралия на тенис шампионата United Cup, който стартира на 29 декември в родината им. Два дни преди старта на мачовете им в Кen Rosewall Arena, домакините се възползваха от опцията да посетят именития Харбър бридж в Сидни.

„ Чувстваме се ужасно, когато играем за нашата страна. Готови сме да стартираме 2023 година вкъщи. Вълнуващо е. Това е ново събитие в тениса. Имаме сложна група, само че сме удовлетворени, че сме новобранци. Просто би трябвало да дадем всичко от себе си, това е всичко, което можем да създадем ", съобщи Де Минор.

Отборът на Австралия, воден от Ник Кирьос играе първата си среща в четвъртък против отбора на Англия. Испания отпред с Рафаел Надал и Паула Бадоса, също е в група D.

„ Ние процъфтяваме в отборните надпревари. В шампионата за Купата на Били Джийн Кинг и за Купа Дейвис стигнахме до финала и не мисля, че доста хора бяха ни сложили преди този момент измежду финалистите. Когато се съберем, с цел да играем за страната си, като че ли в никакъв случай не сме се разделяли ", показа Томлянович. 

В шампионата за смесени тимове, вземат участие 18 народи, измежду които и България. Тимовете са разпределени в шест групи в Бризбейн, Пърт и Сидни. Състезанието ще се организира от 29 декември до 8 януари.

Четете ОЩЕ:





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР