Алекс Богданска не спира да се стреми да се докара

...
Алекс Богданска не спира да се стреми да се докара
Коментари Харесай

Александра Богданска си намери нов мъж?

Алекс Богданска не стопира да се стреми да се докара скромна и благочестива пред почитателите си в нета, само че по едно и също време с това прави гафове, които демонстрират напълно различен неин облик. Кой от двата е действителният, дано всеки реши за себе си.

След като се раздели с Даниел Петканов, Богданска не е афиширала своя нова връзка. За сметка на това обаче демонстрира разточителен метод на живот като черешката на тортата беше преди ден със фотография на прескъпо меню в ресторант. Цифром и словом Алекс се похвали, че се е наяла за 350 лв., с което разбуни духовете в нета.

Без да й дреме, че половината хора у нас са стиснати за гушата от мизерията, че инфлацията пораства с всяка минута, Богданска се хвали, че кльопала трюфели, миди Сен Жак, агне и какво ли още не… Че и за похлупак цената споделила, написа razkritia.com.

 Александра Богданска си откри нов мъж?

Разбира се, мигновено я хванаха в „ крачка “ и я засипаха с мнения за новото й гадже, което, съгласно осведомени, е богат чичак. „ Виждали сме те и те знаем – дъртакът те заведе на вечеря и ти, благата, не се сдържа да се изфукаш. Много си зле, почтено! А след това отново се прави на блага и порядъчна, търсеща същинската обич “, попиляха я почитатели.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР