Алекс Богданска най-накрая направи това, което си беше наумила още

...
Алекс Богданска най-накрая направи това, което си беше наумила още
Коментари Харесай

Алекс Богданска показа мезонета си за близо половин милион

Алекс Богданска най-сетне направи това, което си беше наумила още в интервала, в който призна в канала си, че с Дани Петканов са пред разлъка поради непреодолими разлики, от които бе точно това с жилището.

Тогава моделката съобщи, че желае да има собствен личен апартамент, което прозвуча на Дани прекомерно недопустимо, при изискване че двамата са семейство - към оня миг. Днес обаче, думите са към този момент факт - Богданска е притежател на първокласен мезонет, който нямаше самообладание да покаже на всички. Мезонетът е за близо 500 000 лв.!

От видеото, качено в You Tube канала й, се виждат всички стадии от ремонта на бъдещия й дом, който тя е съумяла да придаде в приключен тип тъкмо в края на предходната година, с цел да може да посрещне в него родителите си и брат си, и дружно да посрещнат Коледа в новия й дом, написа show.blitz.

Видеото към този момент има над 100 000 преглеждания!

Става ясно, че Богданска е разчитала напълно на интериорна компания, с цел да сътвори всичко по този начин, както го желае. В дома й има, в това число и стая за фотоси, където тя ще обитава най-често, сигурни сме.

Любопитна детайлност, която нямаше по какъв начин да не направи усещане е, че синът й Габриел няма лична стая в просторния дом на майка си, а самата тя изясни, че детето още спи при нея, по тази причина втората спалня засега се употребява за фотосесии и други инстаграм задължения. Докога ще е такова ситуацията обаче, ще изчакаме, ще забележим.





Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР