Алекс Богданска направи истински фурор в мрежата с последния си

...
Алекс Богданска направи истински фурор в мрежата с последния си
Коментари Харесай

Алекс Богданска: Даниел е моята кармична връзка

Алекс Богданска направи същински възторг в мрежата с последния си влог.

В него тя дава отговор на въпроси на своите почитатели, а огромна част от тях са свързани с тежката разлъка, която тя претърпя неотдавна с към този момент някогашния си брачен партньор Дани Петканов.

, в която инфлуенсърката приказва за това какво е отношението към новата жена в живота на Лудия кореспондент, а през днешния ден допълваме картината с още линии.

Във влога си Алекс разкри още, че през последните месеци интензивно е работила с психоложка, която доста ѝ помогнала да се оправи с болката след раздялата. А ето по какъв начин отговори тя на въпроса “Как се претърпява концепцията, че се разделяш с най-голямата обич на живота си?”: “С психоложката си говорихме, че в действителност раздялата с обичан човек е тип печал и че както загубата на непосредствен човек, когато той почине, тя не се преодолява, ти просто свикваш да живееш по този метод. Виждаш обстановката и от теб зависи какво ходило ще избереш - едно ходило надолу или нагоре. Продължаваш нагоре, тъй като имаш още 100 хиляди благоприятни условия. Имаш деца, имаш другари, ще се развиваш, ще запишеш курсове за личностно развиване, ще тръгнеш на фитнес, ще пътуваш, ще научиш нещо ново. Светът е толкоз пъстър и любопитен и това, че някой си е тръгнал от вашия живот не всеки път е най-лошото нещо, което може да ви се случи. Това ви е донесло доста положителни неща, само че когато сте в обстановката и я гледате като че ли с лупа, просто не можете да видите останалите неща. Тогава идват приятелите, на мен приятелите доста ми помогнаха, това че съм обградена със мощни дами и те доста ме надъхваха да не пропадам. Инвестирайте в другарствата си, тази инвестиция се връща, повярвайте ми”.

В своя влог Алекс сподели и една непредвидена по-езотерична част от своята същина и проговори, че има вяра в преражданията и кармата, тя даже съобщи, че възприема Дани като собствен преподавател. “Даниел е моя кармична връзка, която неслучайно се е появила в живота ми и неслучайно съм заобичала тъкмо този човек, тъй като посредством него съм си взела уроците. Вие представяте ли да не си срещнете учителя и нищо да не ви се случи? Аз имам вяра в преражданията и в действителност човек се преражда толкоз пъти, колкото му е належащо. Тоест в случай че вие от три прераждания не можете да си вземете всичките уроци, ще се преродите още 600 пъти. Така че аз съм си взела за три живота, само че пък ви давам да се поучите от моя опит”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР