Алекс Богданска е претърпяла невероятна трансформация, вижте я преди и

...
Алекс Богданска е претърпяла невероятна трансформация, вижте я преди и
Коментари Харесай

Ето я Алекс Богданска преди корекциите

Алекс Богданска е претърпяла невероятна промяна, вижте я преди и в този момент.Много скоро някогашната брачна половинка на Дани Петканов ще се появи в ефир като водеща на новия „ Биг Брадър ”. По случай юбилея си Нова тв напомни на феновете сватбата на двамата. Която бе излъчена онлайн в риалити формата.

Само, че на фрагментите се вижда каква смяна е претърпяла благоевградската хубавица. Тогавашната младоженка е издокарана цялата в бяло. А роклята й уши дизайнерката Мегз. Която по това време също бе в „ Биг Брадър ”.

Най-значителната смяна в лицето на Богданска се вижда в носа й. Който по това време е бил по-голям и с гърбица. Още до момента в който бяха семейство двамата Петканови си клъцнаха носовете дружно в Турция. Бюста на булката пък не е напълно натурален тъй като още преди да мине под венчило, Алекс имаше силикон в двете гърди, от по 300 кубика в едната.

А откакто даде живот на Габриел донапълни бюста си с още силикон. Най се виждат обаче и другите промени по лицето на модела. Скулите й са много по-изразени и брадичката й не е толкоз заоблена. Веждите й са напълно друга форма, по новата мода, най-вероятно в резултат на микроблейдинг. Леко си е надула устните, само че не прекомерно. Но въпреки всичко не й се виждат зъбите, които е избелила с няколко тона.

Автор:Хотнюз

 

 

 

 

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР