Алекс Богданска е момиче, което гради кариерата си, а паралелно

...
Алекс Богданска е момиче, което гради кариерата си, а паралелно
Коментари Харесай

"Обичат ли се лесно жени като мен?": Алекс Богданска с побиващи тръпки откровения

Алекс Богданска е момиче, което гради кариерата си, а редом с нея отглежда сина си Габриел. Инфлуенсърката е към този момент разведена, само че поддържа много близки и другарски връзки с Лудия кореспондент. 

Моделката ще разкрие душата си пред Мон Дьо, който както постоянно умее да разплаква гостите си. Алекс споделя, че след развода се е замислила за нещо, от което са я побили тръпки. " Може ли да бъде обичана жена като мен? ", е един от многото въпроси, които Богданска си задава постоянно.

Виж още: " Работя на Лъвов мост ": Бащата на Ани Илиева платил за силикона и какво значи VIP кабина 

Инфлуенсърката е на мнение, че рядко сполучливите дами, дамите с кариера и динамична специалност, могат да имат крепко семейство. " Могат ли дамите работохолички да бъдат обичани? Може ли амбициозната жена да има дом, семейство, които да вървят редом с триумфа в специалността? Нямам към момента отговор на тези въпроси и малко ме побиват тръпки ", споделя Алекс пред Мон Дьо.

Богданска и преди е споделяла, че е от дамите, които обичат работата си, отдадени са, само че това от време на време пречи на връзките им. Именно работохолизма е една от аргументите, довели до завършек на брака на Алекс и Дани, които въпреки всичко се грижат дружно за сина си Габриел, което е необичайност.

Виж още: Изглед изпод: Фен снима под полата на Андреа, певицата се хвали с видеото

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР