Алекс Бати разказа за две основни предизвикателства, пред които е

...
Алекс Бати разказа за две основни предизвикателства, пред които е
Коментари Харесай

„Отвлечен“ Алекс Бати разкрива две най-големи предизвикателства след завръщането си в Обединеното кралство

Алекс Бати описа за две съществени провокации, пред които е изправен още веднъж в Обединеното кралство, откакто е живял в бягство в продължение на шест години в чужбина.

Сега, когато е на 18 години, той живее назад в Олдам със своята баба Сюзън Каруана, на 68, и се приспособява още веднъж към живота, откакто е записал курс по компютърно програмиране.

Но животът не е без провокации и главните двама наподобява са над езика и общуването. Той сподели, че към момента мисли и приказва на френски – изключително когато е сърдит – и разкри, че се е чувствал необичайно да се смесва с младежи, откакто шест години не е посещавал нито един ден на учебно заведение и е изолиран от другите деца.

Алекс призна: „ Открих, че ми е мъчно, откогато се върнах да приказвам с хора на моята възраст. Откакто бях на 11 бях измежду възрастни и прекарвах цялото си време в диалози с тях, тъй че назовавам хората на моята възраст „ деца “. Това е гравирано в мен. Все още не ми се коства същинско, че съм се върнал. Все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР