Алекс Бати днес ще сбъдне своята най-голяма мечта“, като започва

...
Алекс Бати днес ще сбъдне своята най-голяма мечта“, като започва
Коментари Харесай

Алекс Бати ще започне днес колеж, тъй като постига „най-голямата си мечта“ за нормално образование

Алекс Бати през днешния ден ще сбъдне своята „ най-голяма фантазия “, като стартира лицей, откакто е липсващ в продължение на шест години.

Беше стартирано престъпно следствие за отвличането на младежа, който беше открит предишния месец във Франция шест години откакто майка му и дядо му го заведоха на отмора и в никакъв случай не се върнаха вкъщи, оповестиха от полицията в Голям Манчестър. И на двамата възрастни е било неразрешено да бъдат с момчето по това време заради битови усложнения.

Миналия месец 17-годишното момче се завърна в Олдам и се събра още веднъж с баба си Сюзън Каруана – законният аставник, който отправяше неистови и прочувствени апели през годините за завръщането му. Той сподели, че желае смяна в живота, който живееше с майка си, и напусна дома си, открит от водач покрай Тулуза, който го заведе при френските управляващи.

Сега Алекс ще стартира първото си публично обучение в институция, откогато изчезна в Испания през 2017 година, преминавайки през оценки в Oldham Colleg...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР