Алек изненада блондинката и дойде на крака, за да я

...
Алек изненада блондинката и дойде на крака, за да я
Коментари Харесай

Ергенът нацелува Мис Варна

Алек изненада русокоската и пристигна на крайници, с цел да я види и обсипе с целувки.

Двамата се награбиха без срам и на няколко пъти горещо впиваха устни.

„ Най-вълшебният ми ден, доста съм щастлива. Това е моето момче. Никога не ми е задоволително времето с него. Имаме общи фантазии и цели. И никоя вътре не може да ми го отнеме. Мен няма какво да ме бутне и разклати ", показа след сантименталната среща русокоската.

Нещо повече. Ергенът призна, че се е влюбил в Магдалена и това за него е неясно по какъв начин може да се случи единствено за ден. Томова отвърна със същата изповед - изясни се в обич на Алек, а приказката за двамата наподобява впечатляващата и обещаваща. Ситуация, която докара до извънредно настървение останалите ергенки и мненията против нея заваляха. 

" Чудя се какъв ли усет усеща Алек до момента в който целува тия ламарини ", избухна Теа, която имаше среща по-рано с ергена, само че сред тях надалеч нямаше такава химия, написа bgdnes.bg. 

Магдалена Томова е от Варна, само че живее в София. Работи като модел и шеф на изтънчено столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като от време на време го прави даже и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя всекидневието си с две прелестни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменима част от живота ѝ, като обожава да изкарва отрицателната сила от себе си с тренировки по бокс. Смята се за почтен и прям човек и в никакъв случай не подмива неправда безмълвно. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение.

През 2006 година, на нежна възраст, Магдалена печели състезанието „ Мис Варна ", а с това ползата към нея скача лавинообразно.

ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР