Алек Болдуин може да се обади на някои от приятелите

...
Алек Болдуин може да се обади на някои от приятелите
Коментари Харесай

Алек Болдуин може да поиска приятели от знаменитости да свидетелстват от негово име по делото за непредумишлено убийство: Доклад

Алек Болдуин може да се обади на някои от приятелите си в Холивуд, с цел да му оказват помощ, когато процесът против него за непредумишлено ликвидиране стартира през юли.

TMZ оповестява, че Болдуин и неговият юридически екип „ обмислят да сформират лист с известни хора “, които да свидетелстват от името на Болдуин, когато той би трябвало да бъде изправен пред съда за съдбовната пукотевица по кинематографистката на Руст Халина Хътчинс. Изданието обаче отбелязва, че този лист ще се състои от „ хора, които към този момент са се изказали в отбрана на Алек “.

Няколко звезди към този момент се застъпиха за Болдуин, в това число колежката му от Rust Франсис Фишър, Дебра Месинг, DJ Куолс и Мики Рурк, с цел да назовем единствено няколко. Въпреки че правният екип на артиста към момента не се е свързал с него, Рурк сподели пред TMZ, че ще направи „ каквото има потребност Алек “, когато му пристигна времето.

„ Каквото и да има потребност Алек, ще бъда там 100 % “, сподели Рурк. „ Оръжейникът е 100 процента виновен за всяко оръжие, обещано на артист....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР