Алек Болдуин изглежда мрачен, когато излиза с две от децата

...
Алек Болдуин изглежда мрачен, когато излиза с две от децата
Коментари Харесай

Алек Болдуин изглежда мрачен, докато излиза с две от децата си в Ню Йорк - на фона на случай на непредумишлено убийство в Rust

Алек Болдуин наподобява тъмен, когато излиза с две от децата си в Ню Йорк в неделя - откакто юристът му, Алекс Спиро, подаде нови правни документи, с цел да бъде освободен от делото за непредумишлено ликвидиране в Ръст

Болдуин и Спиро спорят, че огромното жури процесът е бил манипулиран от офиса на прокуратурата в окръг Санта Фе, като се твърди, че са добавили седем очевидци, които са били предубедени. са били на заплата на прокуратурата, двама от тях са били от офиса на шерифа на Санта Фе, а един го е съдил по гражданско дело.

Също по този начин се твърди, че ФБР тестваха револвера, употребен във съдбовната сцена, която умъртви Халина Хътчинс, и че прокуратурата не съумя да показа всички доказателства от теста.

Документите също по този начин настояват, че тестванията демонстрираха, че револверът стреля, без да е натиснат спусъка, когато е изцяло зареден, тъкмо както беше в деня на нещастието.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР