Алек Болдуин и съпругата му Хилария публикуваха общи снимки един

...
Алек Болдуин и съпругата му Хилария публикуваха общи снимки един
Коментари Харесай

Алек Болдуин благодари на съпругата си след отпадането на обвиненията

Алек Болдуин и брачната половинка му Хилария разгласиха общи фотоси един в Инстаграм часове откакто обвиняванията му бяха свалени за съдбовната пукотевица на снимачната площадка на кино лентата „ Ръжда “.

В поста си Болдуин държи Хилария покрай себе си със затворени очи, отпуснал глава на рамото й, до момента в който тя седи в скута му.

„ Дължа всичко, което имам, на тази жена “, написа той в надписа, добавяйки „ (и на теб, Люк) “, имайки поради своя юрист Люк Никас.

На нейната фотография Хилария е сгушена в ръцете на брачна половинка си, до момента в който се е свила в скута му. Очите на Алек са затворени на фрагмента, а лицето на Хилария е отчасти прикрито от косата ѝ.



Само часове по-рано прокуратурата на окръг Санта Фе смъкна наказателни обвинявания против филмовия артист..

Болдуин беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране по отношение на съдбовната пукотевица на 21 октомври 2021 година на операторката Халина Хъчинс на снимачната площадка на уестърна в Ню Мексико, откакто реквизитен револвер, който той употребява по време на подготовка на сцена, изстреля същински патрон.



Той не се призна за отговорен по обвиняванията.

Болдуин от дълго време твърди, че не е натиснал спусъка, макар че следователите на ФБР преди този момент са открили, че няма различен метод, по който оръжието би стреляло.

Превод от в. Ню Йорк поуст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР