Алек Болдуин и Ким Бейсингър са невероятно щастливи. Актьорите имат

...
Алек Болдуин и Ким Бейсингър са невероятно щастливи. Актьорите имат
Коментари Харесай

Страхотна радост за Алек Болдуин и Ким Бейсингър

Алек Болдуин и Ким Бейсингър са необикновено щастливи. Актьорите имат мотив да почерпят, тъй като най-голямата им щерка - моделът Айрленд, чака дете от приятеля си, музиканта Андре Алън Анджос.

Тя разгласява фотография от ултразвук в обществените мрежи и пожела на почитателите си Честита нова година, написа " Телеграф ". Айрленд се извини и на тези, чиито известия е оставила без отговор дълго време, като изясни, че в последно време не се чувствала добре. 
                             

Краят на 2022 година сервира приятна изненада на Болдуин – той ще става дядо за първи път. Актьорът претърпява сложни времена, откакто простреля смъртоносно режисьорката на кино лентата Rust.
 
                             

Айрленд е щерка на Болдуин от първата му брачна половинка актрисата Ким Бейсинджър. Сега артистът е женен за инструкторката по йога Хилария Томас, с която има седем общи деца.

Айрленд е споделяла, че не се тормози от желанието на татко си да има огромно семейство. Тя споделя, че е фокусирана върху себе си и връзките си, тъй че няма време да мисли за решенията, които  Болдуин взема. „ Изобщо не ме визира “, написа Айрленд в обществените мрежи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР