Алек Болдуин и Хилария стават родители за седми път Алек Болдуин

...
Алек Болдуин и Хилария стават родители за седми път
Алек Болдуин
Коментари Харесай

Алек Болдуин и Хилария са в трепетно очакване на седмо дете

Алек Болдуин и Хилария стават родители за седми път
Алек Болдуин и брачната половинка му Хилария не се стопират. Актьорът, който простреля операторката Халина Хътчинс, продължава да усилва така и така огромното си семейство.

Болдуин и Хилария са в трепетно очакване на седмото си дете. Съпругата на артиста заяви хубавата вест в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Хилария разкрива, че бебето не е било предстоящо, а е било изненада. То ще се появи на бял свят през есента.

Хилария и Алек към този момент имат 6 деца. Съпругата на артиста е претърпяла и няколко спонтанни аборта. Хилария споделя и по какъв начин да реагирали останалите деца в фамилията. От клипа проличава, че са извънредно разчувствани, че ще имат братче или сестриче.

Съпругата на Болдуин споделя, че са били сигурни, че фамилията им е цялостно, а новото бебе е изненада и е „много ярък лъч в живота им“.

Най-малкото дете на Алек и Хилария е момиченце и се споделя Лусия, а най-големият им наследник носи името Рафа. По време на последната си бременност брачната половинка на артиста бе безапелационна, че няма да ражда повече, само че както виждаме това се оказа неистина.
 Алек Болдуин става татко за седми път пред есента сн. Инстаграм
Алек Болдуин става татко за седми път пред есента сн. Инстаграм

Алек Болдуин има още една щерка, която е от брака на артиста с Ким Бейсинжър.

Източник: ladyzone.bg

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР