Алек Болдуин е звезда от хитовия сериал Рокфелер плаза 30“

...
Алек Болдуин е звезда от хитовия сериал Рокфелер плаза 30“
Коментари Харесай

Алек Болдуин: Не ми пука за кариерата ми в момента

Алек Болдуин е звезда от хитовия сериал „ Рокфелер плаза 30 “ и десетки филми. Има 3 награди „ Златен глобус “, 3 награди „ Еми “ и даже номинация за „ Оскар “, само че по всичко наподобява, че с кариерата му може да е свършено. Това показа самият той в първото си изявление след нещастието, която лиши живота на операторката Галина Хътчинс, съобщи.

Докато разговаряше с водещия Джордж Стефанополис, Алек Болдуин акцентира, че актьорската му кариера не е приоритет в живота му сега.

„ Семейството ми е всичко, което имам “, сподели артистът. „ Кълна се в бога, не ми пука за кариерата ми сега “.

Това накара водещият да попита дали Болдуин усеща, че това може да е краят на актьорската му кариера, продължаваща към този момент съвсем 40 години.

„ Много е допустимо да е краят “, отговори той и показа, че обмисля дали да продължи с останалите планове, които има. „ Запитах се дали въобще желая да работя още по-късно. Заслужава ли си? “

В момента тече следствие за трагичния случай, при който Алек Болдуин простреля смъртоносно операторка по време на фотосите на новия си филм. Родената в Украйна Галина Хътчинс почина, откакто се оказа, че в оръжието на Болдуин има същински патрон, напомня ladyzone.bg.

Болдуин не е сигурен дали ще продължи да се снима, само че даже да продължи, времето на филмите с негово присъединяване, в които има оръжия, към този момент е минало.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР