Алек Болдуин даде първото си официално интервю след инцидента на

...
Алек Болдуин даде първото си официално интервю след инцидента на
Коментари Харесай

Алек Болдуин за фаталния инцидент: „Не дръпнах спусъка“ 


Алек Болдуин даде първото си публично изявление след случая на снимачната площадка на кино лентата му Rust, при който след изстрел от оръжие в ръцете на артиста умря операторът Халина Хътчинс и беше ранен режисьорът.

„Дори в този момент ми е мъчно да го допускам. Просто не ми наподобява реално“, споделя Болдуин пред журналиста Джордж Стефанополус в къс клип от изявлението, чието лъчение в целокупност следва.

„Ами, спусъкът не беше натиснат. Не дръпнах спусъка“, показва Болдуин. Когато водещият го пита за удостоверение на това изказване, артистът декларира, че в никакъв случай не би насочил „пистолет към някого и дръпнал спусъка“.

Той също по този начин твърди, че няма концепция по какъв начин военен патрон се е оказал на снимачната площадка – нещо, което следствието се пробва да откри. Все отново споделя, че подобен патрон е имало.

„Някой е поставил подобен патрон в револвер. Патрон, който въобще не е трябвало да е в рамките на имота“, показва Болдуин, който е и продуцент на Rust. На въпрос дали това е най-лошото нещо, което му се е случвало в миналото, той дава отговор позитивно.

„Защото мисля [за оня момент] и мисля какво съм могъл да направя“, споделя той.

Цялото изявление, което е с дължина един час и 20 минути, ще бъде излъчено в праймтайма на телевизионната мрежа ABC в четвъртък. В коментар за това по какъв начин е протекло то, журналистът Джордж Стефанополус показва, че това е било „най-напрегнатото“ изявление в неговата 20-годишна кариера.

„Както можете да си визиите, той е сломен, само че също по този начин беше доста открит“, споделя Стефанополус в утринния блок Good Mornng America за срещата си с Болдуин. Актьорът е приказвал за умрялата Халина Хътчинс, както и за срещата си с нейното семейство.

Единственият му обществен коментар досега беше малко изказване пред камера на TMZ в опит да накара папараците да спрат да го преследват след случилото се.

Хътчинс беше убита на снимачната площадка на кино лентата Rust, до момента в който Болдуин е репетирал с оръжие, за което се е предполагало, че не е заредено с военен патрон. Инцидентът стана през октомври в американския щат Ню Мексико.

Актьорът и продуцент е получил револвера от асистент-режисьора Дейв Холс, който пък го е взел от 24-годишната Хана Гутиерез Рийд, която е отговаряла за оръжията на снимачната площадка. Според документите по следствието Холс е дал знак, че револверът не е зареден, когато го е връчил на Болдуин. Според юристите на самата Гутиерез Рийд тя също твърди, че не знае от кое място се е взел патронът, оповестява webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР