Албумът Un Verano Sin Ti на Бед Бъни се завърна

...
Албумът Un Verano Sin Ti на Бед Бъни се завърна
Коментари Харесай

Бед Бъни се завърна начело на класацията на Билборд за албуми

Албумът " Un Verano Sin Ti " на Бед Бъни се завърна отпред на класацията Билборд 200 за трета непоследователна седмица, заяви уеб сайтът на изданието.

В осмата си седмица на пазара албумът се върна на върха на чарта от втора позиция с продадени 115 000 еквивалентни единици в Съединени американски щати.

Люк Кумс се записа с най-високо оценения дебют за албум с кънтри музика за 2022 година с новата си студийна продукция " Growin` Up ", която влезе на втора позиция в класацията със 74 000 еквивалентни единици. Това е четвъртият албум на Люк Кумс, който влиза в топ пет на класацията за албуми на " Билборд ", добавя Българска телеграфна агенция.

" Honestly, Nevermind " на Дрейк слезе от първо на трето място във втората си седмица в Билборд 200. Крис Браун и неговият " Breezy " е четвърти в чарта. Рапърът Лил Дърк се върна в топ 10, като се изкачи от 18-та на пета позиция с албума си " 7220 ". Бившият номер едно на Хари Стайлс " Harry`s House " изпадна от топ пет, като слезе за седмица от трето на шесто място.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР