Албумът Pink Friday 2 на Ники Минаж дебютира под номер

...
Албумът Pink Friday 2 на Ники Минаж дебютира под номер
Коментари Харесай

Ники Минаж за трети път е начело на класацията на Билборд за албуми

Албумът Pink Friday 2 на Ники Минаж дебютира под номер едно в класацията " Билборд 200 ", като по този начин сложи певицата за трети път отпред на чарта след Pink Friday: Roman Reloaded през 2012 година и дебютния ѝ студиен албум Pink Friday през 2011 г. 

Pink Friday 2 регистрира 228 000 еквивалентни единици на пазара в Съединени американски щати в първата си седмица на пазара, завършила на 14 декември, сочат данни на Luminate. Това е връх за албум на рапърка за второто десетилетие на века и за аренби/хип-хоп албум на жена тази година, добавя Българска телеграфна агенция.

На втора позиция остава 1989 (Taylor's Version) на Тейлър Суифт със 109 000 еквивалентни единици. За пръв път от девет месеца на първа и втора позиция в класацията са албуми на дами. Освен това тази седмица за пети път Ники Минаж и Тейлър Суифт заемат двете водещи позиции в чарта.

Дрейк е на трето място в албумната ранглиста тази седмица с някогашния си албум номер едно For All the Dogs. Дрейк има колаборации с Ники Минаж в Pink Friday 2.

Тейт Макрей бележи първи албум в топ 10 на албумната ранглиста с Think Later, който тази седмица заема четвърта позиция в чарта.

Майкъл Бубле резервира пето място с Christmas, следван от Морган Уолън и One Thing at a Time, Midnights на Тейлър Суифт, SOS на Сиза, Lover и Folklore на Тейлър Суифт.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР