АЛБУКЕРКЕ, Н.Мексико (AP) — Мандатите за дилърите на автомобили да

...
АЛБУКЕРКЕ, Н.Мексико (AP) — Мандатите за дилърите на автомобили да
Коментари Харесай

Мандатите за електрически превозни средства в Ню Мексико да останат в сила, тъй като дилърите на автомобили се борят с новите правила

АЛБУКЕРКЕ, Н.Мексико (AP) — Мандатите за дилърите на коли да дават все по-голям брой електрически транспортни средства за продажба в Ню Мексико ще останат в действие защото щатските регулатори в петък отхвърлиха опит да провалят използването на новите правила в очакване на правосъдно оборване.

Членовете на щатския съвет за възстановяване на околната среда гласоподаваха 4-1 след разискване при закрити порти, отбелязвайки крах към новия Мексиканската асоциация на автомобилните дилъри, до момента в който преследва оспорването си пред щатския апелативен съд.

Губернаторът на Демократическата партия Мишел Лухан Гришам упорства за повече електрически транспортни средства в щата, заявявайки, че това ще ограничи излъчванията и ще помогне за справяне с климата смяна. Щатът е приел по-строги стандарти за излъчванията от транспортните средства и е открил мандати за инвентаризация на транспортни средства с нулеви излъчвания, спечелвайки похвали от еколозите.

Но локалните търговци на коли и други, вклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР