Албинизмът, както е известно, е генетично наследствено заболяване, което се

...
Албинизмът, както е известно, е генетично наследствено заболяване, което се
Коментари Харесай

Тези сестри албиноси са родени през 12 години и покоряват всички с външността си

Албинизмът, както е известно, е генетично наследствено заболяване, което се характеризира с липса на меланин, вследствие на което кожата и косата губят цвета си и стават изцяло бели.

Според статистиката вероятността човек да се роди с това заболяване във всяка страна е друга. Тези числа могат да варират. В някои страни се ражда 1 дете на 3 000, а в други – 1 дете на 20 000. Природата и гените са непредвидими!

Невероятна обстановка се случила в най-обикновеното семейство от Казахстан. Противно на всички статистики в фамилията си имат две деца албиноси, които са родени с 12 години разлика! Сестрите се споделят Асел и Камила Калаганови.

 сестри-албиноси

Голямото момиче е на 15 години, а най-малкото е единствено на 2 години. Трябва също да се означи, че Калаганови имат още едно дете – наследник. За разлика от сестрите си, момчето не страда от албинизъм.

 албиноси

По-голямата сестра поддържа страница в Instagram, където споделя нови фотоси и видеоклипове със своите клиенти. Хиляди почитатели наблюдават живота на тийнейджърката. Просто погледнете тази неповторима хубост, основана от самата природа!

 момиче-албинос

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР