Алберт Попов не скри, че е разочарован от резултатите си

...
Алберт Попов не скри, че е разочарован от резултатите си
Коментари Харесай

Алберт Попов: Разочарован съм, че не записах резултат на световното първенство

Алберт Попов не скри, че е отчаян от резултатите си на международното състезание по ски-алпийски дисциплини, което приключи през вчерашния ден в Куршевел/Мерибел (Франция). Най-добрият български играч приключи 35-и в гигантския слалом в петък, а в неделя отпадна в първия манш на коронната си дисциплинираност - слалом.

" Последните надпревари не минаха по проект и съм отчаян, че не записах резултат на международното състезание. Но всичко това е част от процеса и огромната игра. Мотивацията е налице да покажа, това което мога, в оставащите два старта. Благодаря за поддръжката и в тези моменти! ", написа Попов във " Facebook ".

Българинът пътува за Съединени американски щати, където е идващият слалом от Световната купа в Скуо Вали на 25 февруари, след което ще взе участие във финалите за сезона в дисциплината от Белия кортеж в Солдеу (Андора) на 19 март.

Попов записа четири класирания в топ 15 за Световната купа през акцията до момента в слалома, като най-хубавото му достижение беше десетото място в Мадона ди Кампильо (Италия) на 22 декември. Той дели 20-ото място в генералното класиране за дребния Кристален глобус в дисциплината със 100 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР