Алберт Попов изрази надежда, че в оставащите стартове от Световната

...
Алберт Попов изрази надежда, че в оставащите стартове от Световната
Коментари Харесай

Алберт Попов пред БНТ: Вярвам, че оставащите стартове могат да бъдат мои

Алберт Попов изрази вяра, че в оставащите стартове от Световната купа по ски алпийски дисциплини ще реализира приемливи резултати.

Столичанинът взе присъединяване в слалома в Банско и се движеше на 22-ро място след първия манш. поради атмосферните условия.

Дни преди надпреварата алпиецът даде изявление за Българска национална телевизия, в което съобщи, че се намира в добра форма.

" Чувствам се прелестно в България. Винаги се целя да съм оптимално напред. Присъствието на моята щерка тук ще ми даде спомагателна мотивация ", показа той.

В момента Попов е на 19-о място в подреждането за дребния бистър глобус в слалома, а упоритостите му са да придвижи формата си от тренировките и в формалните стартове.

" Миналата година задачата ни бе подиум. На тренировките съм в страхотна форма, само че на надпреварите е друго. Този сезон надградихме над предходната година, въпреки да не си проличава по резултатите. Позитивен съм и имам вяра оставащите стартове да са мои. В добра форма съм, поисквам си да съм в топ 10. Всеки един играч се цели в подиума ", добави той.

Най-добрият играч на България в алпийските ски е построил отлични взаимоотношения със своите сътрудници.

" Останалите състезатели ме одобриха доста добре още през цялото време. Аз ги одобрявам като съотборници. През цялата година сме дружно и сме построили взаимоотношения като другари ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР