Алберт Айнщайн пристига в Розуел през 1947 г., за да

...
Алберт Айнщайн пристига в Розуел през 1947 г., за да
Коментари Харесай

Айнщайн изучава НЛО в Розуел

Алберт Айнщайн идва в Розуел през 1947 година, с цел да учи останките от НЛО и извънземни, споделя доктор Шърли Райт, представена от Daily Star. От информацията излиза наяве, че лекар Райт е била асистентка на известния физик и тя прави изказването си в секретно до неотдавна видео.

Шърли Райт акцентира, че се усеща задължена да „ разкрие истината “ за това, че Айнщайн, „ най -известният научен физик на 20 -ти век “, е помолен да посети тайната база през юли 1947 година, с цел да даде своето експертно мнение. Тя и Айнщайн са били помолени да вземат присъединяване в „ спешна конференция “ в авиобазата в Ню Мексико, в която са взели участие и други военни и учени. Доктор Райт споделя:

Беше ни показан извънземен аероплан. Той имаше форма на диск. Размерите му доближиха една четвърт от пода на хангара. Самолетът бе развален от едната страна. Корпусът на кораба беше затрупан с отразяващ материал, само че когато се приближихме до него, той като че ли избледня.

Айнщайн въобще не се тревожеше, че вижда ясни доказателства за живот отвън Земята. Не записах първичните му мнения в бележките си, само че той сподели нещо в смисъл, че не се изненадва, че са пристигнали на Земята, и че това му дава вяра, че можем да научим повече за Вселената. Според него контактът би трябвало да е от изгода и за двата ни свята.
След това Шърли Райт продължава да приказва за това по какъв начин са видели самите извънземни.

На някои експерти беше разрешено да прегледат по-тблизо, включителнои на моя началник. Всички ми изглеждаха идентични, всичките пет. Те бяха високи към пет фута, без коса, с огромни глави и големи тъмни очи, а кожата им беше сива с лек зеленикав нюанс, само че множеството от телата им не бяха голи, защото бяха облечени с прилепнали костюми. Но чух, че нямат пъп или гениталии.
Доктор Райт добавя, че е имало друго НЛО и един извънземен е към момента жив. Той се " гърчи от болежка “. След това тя е изведена от постройката, до момента в който на Айнщайн е било разрешено да остане. Д-р Райт се заклела да пази загадка и е наясно, че разказът й ще бъде непризнат по всички публични канали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР