Албена Вулева посегна към хладното оръжие. Екс водещата, която отскоро

...
Албена Вулева посегна към хладното оръжие. Екс водещата, която отскоро
Коментари Харесай

Бейза Ходжа съвсем изперка, налапа мазен нож и сподели рецепта в мрежата!

Албена Вулева посегна към хладното оръжие. Екс водещата, която неотдавна категорично желае да я назоваваме Бейза Ходжа, държи да покаже на всичките си 9 хиляди почитатели какво вечеря. Т ъй като приказваме за Албена Вулева, а не за някоя бездарна простакеса тя не употребява фотоси, а прави цяло видео.

Ето я и нейната рецепта за целина с настърган кашкавал:

„ Ще нарежа целината с ето този дебелашки нож. Аз имам доста прекрасен нож с керамично покритие, само че се е затрил. Може някой да го е откраднал. Ще престана да поканвам хора у дома, които ми завиждат. Който го е взел – пръстчетата да си отреже с него. Напоследък единствено заклевам. Много ме бива! Като хвърля клетва няма връщане обратно. Но да се върнем на целината. Представяте ли си какво би трябвало да хапвам, с цел да подкрепям съвършеното си, мечтани от всички мъже на сета тяло!. Има всевъзможни типове настърган кашкавал. Този не е от най-вкусните. Струва лев и тридесет и девет. Поръсвам от горната страна върху целината да има – въпреки всичко да не е единствено нек‘ва умрела целина. Следващо –вилица сме приготвили, с цел да не ядем като говеда с пръсти! “.

Тук Вулева стартира да ближе ножа, с който е рязала целината – целият е в кашкавал. Гледката е толкоз покъртителна, че незабавно Албена, пардон – Бейза, си прави колаж с ножа. И запомнете! Тя хвърля доста обети в последно време! Не я дразнете, отбелязва „ България Днес “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР