Албена Вулева е забравила бившия си приятел Недик Недев и

...
Албена Вулева е забравила бившия си приятел Недик Недев и
Коментари Харесай

Албена Вулева люби тъмнокож имигрант от района на Халите

Албена Вулева е не запомнила някогашния си другар Недик Недев и неотдавна се гуши в обятията на емигрант - мохамеданин. „ Сигнално жълтата ” някогашната тв водеща е улеснена в решението да се гаджоса за мюсюлманин, защото още предходната година одобри исляма.

Сега, с цел да съблюдава повелите на Аллах, Албена всеки петък върви на молитва в софийската джамия „ Баня башъ ”, където в горната част – на балкона, е отредено място за жени-богомолки, видя кореспондент на „ Таблоид ”.

Блондинката от няколко месеца не е християнка, а възприема единствено Аллах и пророка Мохамед за водачи в живота. 42-годишната рускиня, родена в Санкт-Петербург, гледа да не пропуща петъчната молитва. За да съблюдава канона, Вулева бе покрила главата си с було, като на излизане от джамията махна покривалото.

След молитвата Албена се видя малко с новото си гадже, двамата размениха ласки и по няколко думи, след което се насочиха по задания. Оказа се, че Албенчето има работа на Женския пазар, където постоянно пазари и към този момент се познава с продавачите на сергиите. На тържището палавата екс водеща, която е безработна и има време за харчене, се видя със своя другарка. Двете побъбриха няколко минути, след което се качиха в очукан автомобил и отпрашиха в незнайна посока.

От няколко месеца русокоската се носи на крилете на любовта, като провинен за щастието е тъмнокож преселник , който живее в региона на Халите. Не е ясно какъв е статутът на бежанеца и дали не е незаконен у нас, само че е реалност, че живее в така наречен арабски квартал на София. Това е мястото с най-вече мигранти от арабски генезис. В региона имаше и няколко случая с нападнати жители, само че скандалната русокоска очевидно не се тормози и умерено крачи из дребните улички с арабски магазини.

На нейните другари в обществените мрежи прави усещане, че дипломираната юристка непрестанно споделя религиозни клипчета, да вземем за пример „ Време за вечерна молитва в столичната джамия Баня башъ ”, „ Добре пристигнали в Истанбул ” и популяризира всичко, обвързвано с южната ни съседка. Майка й Людмила Захажаева сама призна в последния сезон на „ Биг Брадър ”, че дъщеря й зарязала християнството и станала мюсюлманка. Албена учи старателно Корана и твърди, че ислямът е най-миролюбивата вяра.

Според осведомени палавницата, която преди време се снима по цици пред Народното събрание, се записала на уроци по турски език, с цел да вникне по-дълбоко в тайните на Изтока. Два пъти седмично Вулева посещавала частно школо, където се учела на четмо и писмо. Албена признава, че при първа комфортна опция би се открила в Истанбул, който дефинира като най-красивия град в света. Откакто е мюсюлманка, русата хала зарязала скандалното облекло, отказала свинското месо и постоянно се забулва със кърпа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР