Албена Вулева е позната с острия си език. За нищо

...
Албена Вулева е позната с острия си език. За нищо
Коментари Харесай

Албена Вулева: Мария е женски Бай Ганьо!

Албена Вулева е позната с острия си език.


За нищо на света тя няма да премълчи истината и е способна да разбие на прахуляк самочувствието и високото его на родните ни известни персони. Ето какво споделя тя пред кореспондент на "ШОУ " за присъединяване на фолк певицата Мария.

Мария влезе с бойната задача да ни покаже, че е излязла от село и е станала човек в града. Комплексът й на провинциално новобогаташ беше доста занимателен и потребен за шоуто. Един от обичаните ми облици.

На тази жена толкоз й се желае да е елегантна, изискана, световна, само че в това време е характерен представител на българското село, на затънтената провинция, който по никакъв начин не се вписва и не съумява да се ошлайфа в огромния град.



Мария е един женски Бай Ганьо с чанта, от която както Алековия воин от гащите си вади своето скътано имане - мускалите с розова масло, по този начин и тя трепетно вади смачканите парички от възнаграждения и бакшиши.

Тази обстановка изчерпва и е показателна за всичко, върху което тя си фантазира, че може да стъпи, с цел да я одобри обществото като нещо по-различно от следващата пристигнала от село в София - двата лв., които преди ги е нямала, а в този момент ги има. И тя дори не позволява, не допуска, че хората са си тук от дълго време и двата лв. постоянно са си ги имали. Та си стиска тази нейна дребна победа и си мисли, че в действителност стиска Господ за...



Много характерен облик, мощно публикуван в България и по тази причина за мен беше забавен за наблюдаване. Смешно и занимателно беше това нейно умилително разминаване сред мечтано и фактически, тази нейна наивна религия, че съумява да наподобява по този начин, както съгласно нейните неинформирани показа наподобява изисканото в контрастност с действителния й облик на простоватата провинциалистка, с типичния акцент, с типичната визия на пресолената гозба с парите от първия хонорар, с непознаването на смисъла на думите, които употребява, с цел да блесне с осведоменост, а в това време ги използва не на място, изговаря погрешно...

Добро попадение беше тя, с цел да се покаже и илюстрира една немалка каста в българското общество, която изключително тук, в София, ни облъчва със своя зле затулен реализъм, донесен от родните места.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР