Албена Вълкова и Кристън Петков бяха избрани за новите „Мис

...
Албена Вълкова и Кристън Петков бяха избрани за новите „Мис
Коментари Харесай

Албена Вълкова и Кристън Петков са новите „Мис и Мистър Монтана“ /снимки/

Албена Вълкова и Кристън Петков бяха определени за новите „ Мис и Мистър Монтана 2019 “, заяви уредникът на състезанието и шеф на “X Model Group” Иво Йосифов.
Модното събитие се организира в събота вечер в клуб “Централ” и препълни хитовото заведение на пъпа на Монтана.
С сложната задача да бъдат част от журито се бяха нагърбили Габриела Цветомирова – “Miss World University Bulgaria 2018”, Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2017”, Ивайло Йосифов - управител на “X Model Group” и Инес Петрова – “Мис Берковица 2014”, “Мис Северозападна България 2015” и победителка от международния конкурс “Фотомодел на Вселената 2018”.
В края на вечерта за спечелили бяха оповестени 19-годишните Албена и Кристън. „ Мис Монтана 2019 “ е висока 176 см. и от 6 годишна танцува спортни танци и балет, като е представяла България на надпревари в Сърбия, Черна гора, Румъния и Италия. Албена е от новите модели на организацията на Северозапада „ X Model Group “.
„ Мистър Монтана 2019 “ е от най-популярните лица на стилния подиум. Модел e на “X Model Group” от 4 години. Участвал е в голям брой ревюта, реклами и музикални клипове.
Втори станаха 21-годишната Яница Георгиева и 18-годишният Иван Филчов. Третото място бяха класирани 20-годишната Денислава Емилова и 19-годишният Алекс Димитров. Лица на XMG станаха 15-годишната Петя Сергеева и 17-годишният Алекс Антов.
По остаряла традиция празненството след състезанието продължи цяла нощ в актуализирания клуб, който бе хазаин на събитието.
Съвсем скоро своите нови “Мис и Мистър “ ще изберат и градовете Видин, Враца, Козлодуй и Белоградчик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР