Албена Михова е сред безспорните и дългогодишни любимки на зрителите.

...
Албена Михова е сред безспорните и дългогодишни любимки на зрителите.
Коментари Харесай

Тъжно: Албена Михова разтърси с най-личната си и мъчителна изповед! (СНИМКИ)

Албена Михова е измежду безспорните и дългогодишни любимки на феновете. Да, тя не е от най-красивите ни актриси, топ мацки и прочие, а и в никакъв случай не е имала искания или потребност от това. Защото чарът й е безспорен и точно той е нещото, което превзема публиката и не е преходно като хубостта.

Михова играе най-вече в театъра и не държи да се бута по всемирски събития и медии, само че през днешния ден се появи в ефир, с цел да опише за предишното си и за спомените си със своите родители, които, за жал, са си отишли до момента в който тя е била още ученичка.

Албена призна, че шокът, който е претърпяла тогава, е най-силният и тежък в живота й, и че след него към този момент нищо не може да я бутне. Спомня си татко й, който също е бил артист и който й е казвал да не става актриса, тъй като последните си получавали функциите по " оня метод ".

" Изобщо не бях съгласна с него и постоянно му споделях - нелепости, аз няма да съм такава. Аз ще съумея с гения си. Макар да бях единствено на 14 и въобще да нямах концепция желая ли да ставам актриса ", смее се Михова. Тя не може да си изясни и по какъв начин се е разплакала на една режисура, до момента в който гледала татко си да играе в театъра.

" Странно е, тъй като съм му дете и го познавам чудесно, всяка негова физиономия и реакция. Но, когато го видях отвън живота, на сцената, нещата радикално се трансформираха ", споделя Албена.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР