Албена е пример за успешен бизнес модел. Всеки модел е

...
Албена е пример за успешен бизнес модел. Всеки модел е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Албена е пример за успешен бизнес модел

 " Албена е образец за сполучлив бизнес модел. Всеки модел е сполучлив, когато има постоянен екип, който да стои зад него “ – това бяха думите на министър-председателя Бойко Борисов при откриването на новата мултифункционална зала " Перуника Хол “ във ваканционно населено място Албена, която ще бъде хазаин на конференции, презентации, сватби, тийм билдинги и доста други събития и е с потенциал до 950 места.

" Ще работим дружно с общините и с туристическите компании, с цел да им помогнем да доведем повече туристи в Албена “ показа още министър председателят.

Гости на събитието в Албена бяха и министър Красимир Каракачанов, министър Владислав Горанов, кметът на Варна Иван Портних и други политически и публични фигури. Приветствие към присъстващите насочи и Радосвет Радев – ръководител на Борга на шефовете на " Албена “ АД. Той акцентира, че не чака държавното управление да докара туристи, само че се надява на подпомагане при обезпечаването на инфраструктура, която да притегли посетители от Западна и Централна Европа.

Днес Албена отбелязва тържествено своята петдесет годишнина. По случай празника вечерта ще има формален коктейл още веднъж в " Перуника Хол Албена “, на който ще участват министърът на туризма Николина Ангелкова, както и министърът на околната среда и водите Нено Димов. От 20:00 часа на Откритата сцена до хотел " Добруджа “ следва кулминационната точка на тържествената стратегия. Гостува Софийската опера и балет с мюзикъла " Мамма Миа “. Кулинарите на Албена са подготвили и доста торти и други сладки изкушения. Вечерта празнична заря ще озари небето над ваканционното населено място, което е известно със своята грижа към природата и политика за стабилно развиване в тази сфера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР