Албанци са загиналите и при в Хамбург, за който ,

...
Албанци са загиналите и при в Хамбург, за който ,
Коментари Харесай

Загиналите и раненият при срутване на скеле в Хамбург се оказаха албанци

Албанци са починалите и при в Хамбург, за който, заяви полицията в града , представена от Нова телевизия.

Според медията българското Министерство на вътрешните работи (МВнР) към момента не е получило информация от немските управляващи, която да удостовери или опровергае първичните данни, че починалите строителни служащи са наши сънародници.

Полицията опровергава информацията от Службата за градско развиване в Хамбург, че четиримата починали строители са българи. Според изявления, които също се базират на данни от полицията, двама от починалите и раненият при случая са албанци, а самоличността на другите двама към момента се открива. Няма обаче индикации, че те са български жители. Разнопосочните данни от страна на немските институции изясняват за какво посолството ни в Берлин и Министерство на външните работи нямат информация по случая.

Същевременно на място продължава работата по почистване на терена и изваждането на четвъртата жертва от отломките . Дейностите на избавителните екипи съставлява са рискови и за самите тях. По последна информация потърпевшият при случая е претърпял незабавна интервенция и продължава да е в сериозно положение.

8-етажното скеле се срути над асансьорна шахта в огромен строителен обект. Причината за случая към момента не ясна, като следствието продължава.
 Министерство на външните работи не знае за починали българи при рухването на скеле в Хамбург
Министерство на външните работи не знае за починали българи при рухването на скеле в Хамбург

В посолството ни в Берлин не е постъпвала публична информация от немските управляващи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР