Албанското правителство обяви, че от 1 януари в страната се

...
Албанското правителство обяви, че от 1 януари в страната се
Коментари Харесай

Албания затваря всички казина и пунктове за спортни залози в центровете на градовете

Албанското държавно управление разгласи, че от 1 януари в страната се затварят всички казина и пунктове за спортни залози в жилищните региони и предизвести против хитрувания и преместването им в електронна форма. Това оповестява електронното издание Tirana Times, представено от организация " Фокус ", като изяснява, че това е опит за премахване на феномена, който коства на албанците стотици милиони евро на година и има голям брой отрицателни стопански и обществени резултати в една от най-бедните европейски страни.
Ограниченията върху могъщата промишленост за спортни
залози идва след двугодишно отсрочване на използването на закон, забраняващ хазарта в централните региони на градовете, които би трябвало да се реалокират в предградията и то на най-малко 100 метра разстояние от религиозни и просветителни институции.
„ От 31 декември, всички електронни
казина би трябвало да спрат активността си съгласно Закона за хазарта. Днешната смяна включва също спортните залози, както и залозите на надпревари с коне, кучета и всеки различен тип плебеи от албанската фауна “, съобщи министър председателят Еди Рама пред публицистите. „ От 1 януари няма да се отворят вратите на обектите за залагания, както към този момент беше планувано в настоящия закон, и няма да се отворят вратите на електронните казина във всички жилищни региони на 28-те хиляди квадратни километра от Република Албания “, добави той.
Правителството анонсира още, че работи над ограничавания за онлайн
залаганията и незабавно ще наложи възбрана за рекламиране на хазарта, което, както настояват от Тирана, досега се пренебрегва от медиите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР