Албанският премиер Еди Рама заяви, че руснаците, които бягат от

...
Албанският премиер Еди Рама заяви, че руснаците, които бягат от
Коментари Харесай

Еди Рама: Руснаците са добре дошли в Албания


Албанският министър председател Еди Рама съобщи, че руснаците, които бягат от готовност, са добре пристигнали в Албания, заяви МИА. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7243
Руснаците които напущат страната, тъй като не желаят да водят война, са добре пристигнали в нашата страна, съобщи Рама. Той повтори мнението на Албания, че стои на страната на Украйна и не признава референдумите, проведени от Русия в някои нейни области. И в обръщението си пред Общото заседание на Организация на обединените нации Рама сподели, че в някои елементи на окупираната територия на Украйна под опасност с оръжие се организира " референдум фарс ". 

Трудно е да се намерения, че някой тук може безшумно да одобри това срамно неуважение на законите, разпоредбите, нормите, практиките, които регулират  връзките сред страните в 21 век. Тези дейности са срещу интернационалното право и доста повече. Те освен не отразяват свободната воля на народа на Украйна, само че и оферират беден театър на изключване на всичко това, което ни сближава под покрива на Обединените народи, добави Рама, представен от Българска телеграфна агенция.

Албанският министър председател уточни, че неговата страна осъжда всички тези " измислени дейности " на Москва и неговата страна не признава тези противозаконни дейности. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР