Албанският премиер Еди Рама води собствен подкаст на име Фласим

...
Албанският премиер Еди Рама води собствен подкаст на име Фласим
Коментари Харесай

Еди Рама е първият премиер със собствен подкаст в Европа

Албанският министър председател Еди Рама води личен подкаст на име Фласим (б.а. - в превод от български " Говеренe " ), в който кани известни лица от страната като артисти, артисти, политици и други. Любопитно е, че Рама кани и свои съперници и не дава изява единствено на хора, които го поддържат.
Прочетете още
Реално Рама е първият министър председател от Европа, който води личен подкаст по време на ръководството си.

Подкастът съществува от месец април тази година, а Рама качва видеата в личния си Ютуб канал. Освен видеата от подкастите той качва в канала и свои речи или значими решения на разнообразни политици от Европейски Съюз свързани с Албания.

Както е изестно Албания дружно със Северна Македония е в чакалнята на Европейския съюз и двете страни се чака да бъдат признати в Европейския съюз.

Еди Рама е министър председател на Албания от 2013г. и е представител на Социалистическата партия. Преди да стане министър председател е бил кмет на Тирана и министър на спорта, а по-късно и на външните работи.

Той е някогашен баскетболист и някогашен национал на Албания.

Много е евентуално подкастът да е изработен и по случай 10 години откогато Рама беше определен за министър председател на Албания. Той е на поста от 15 септември 2013г.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР