Албанският премиер Еди Рама в интервю за испанския El Pais

...
Албанският премиер Еди Рама в интервю за испанския El Pais
Коментари Харесай

Еди Рама: Вече не очакваме нищо от ЕС

Албанският министър председател Еди Рама в изявление за испанския El Pais преди днешната среща на върха ЕС-Западни Балкани съобщи, че Тирана „ към този момент не чака нищо от Европейския съюз “, предава скопската „ Нова ТВ “.

„ Научихме се по сложния метод да не чакаме нищо, тъй като видяхме, че Европа не е в доста добър миг, има доста вътрешни проблеми и разширението не се чака с възторг “, сподели Рама за срещата на върха, представен от " Фокус ".

Попитан за известия за високи равнища на корупция в страната му, министър председателят сподели, че не всичко е правдиво.

„ Ситуацията е друга. Някои отчети би трябвало да се четат доста деликатно: по какъв начин се вършат, кой ги прави и така нататък Те не са научни и нямат нищо общо с действителността. Не споделям, че Албания няма проблеми с корупцията, тъй като това би било неистина, само че че не може да се съпостави с преди осем години. Това сигурно е страна на проблеми, тъй като ние идваме от дълго и мъчително минало “, сподели той, имайки поради комунистическия режим.
свързани новини3326на 04.10.20215887на 22.12.2019
Рама добави, че 30 години са доста време в живота на човек, само че нищо в историята, наблягайки, че процесът на създаване на институции не е елементарен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР