Албанският премиер Еди Рама в интервю за испанския Ел Паис“,

...
Албанският премиер Еди Рама в интервю за испанския Ел Паис“,
Коментари Харесай

Албанският премиер Еди Рама: Вече не очакваме нищо от ЕС

Албанският министър председател Еди Рама в изявление за испанския „ Ел Паис “, обещано в деня преди днешната среща на върха ЕС-Западни Балкани, съобщи, че " към този момент не чакаме нищо от Европейския съюз ".

" Научихме се по сложния път да не чакаме нищо, тъй като видяхме, че Европа не е в доста добър миг, има доста вътрешни проблеми и разширението не се чака с възторг ", сподели Рама на срещата на върха.
 Еди Рама поддържа Косово за дейностите му против Сърбия Еди Рама поддържа Косово за дейностите му против Сърбия
Косово има цялостно право по въпроса за реципрочността със Сърбия и въвеждането на краткотраен регистрационни номера за транспортни средства, вл...

Попитан за известия за високи равнища на корупция в страната му, министър председателят сподели, че не всичко е правдиво.

„ Ситуацията е друга. Някои отчети би трябвало да се преценят доста деликатно: по какъв начин се вършат, кой ги прави и така нататък Те не са научни и. Не споделям, че Албания няма проблеми с корупцията, тъй като това би било неистина, само че ситуацията изобщо не може да се съпостави с това от преди осем години. Това сигурно е страна на проблеми, тъй като ние идваме от дълго и мъчително минало “, сподели той, имайки поради комунистическия режим.

Рама добави, че 30 години са доста време в живота на човек, само че са нищо в историята, наблягайки, че процесът на създаване на институции не е елементарен.

Журналистът също се спря и на обидите към публицисти, на което Рама сподели, че „ това са неща от предишното, извадени от подтекста “.
 Албанският парламент гласоподава доверие на държавното управление Рама 3 Албанският парламент гласоподава доверие на държавното управление " Рама 3 "
Парламентът на Албания гласоподава с утвърждение за държавното управление " Рама 3 ", заяви " Ора Нюз ". Програмата и съставът на държавното управление &bdqu...

„ Аз персонално не съм обидил никого! Просто говорех за феномена на, голословни обвинявания... част от това, което назовавам мързелива публицистика. Който се усеща афектиран, евентуално това е негов проблем “, сподели Рама.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР