Албанската национална полиция съобщи, че 40 албански граждани от две

...
Албанската национална полиция съобщи, че 40 албански граждани от две
Коментари Харесай

Франция и Белгия върнаха десетки албанци, търсещи убежище при тях

Албанската национална полиция заяви, че 40 албански жители от две държави-членки на Европейски Съюз (Франция и Белгия) са върнати в Тирана след отменяне на молбите им за леговище, съобщи БГНЕС.
" В акцията, извършена в съдействие с Frontex и Френската работа за имиграция (O.F.I.I) с под наем полет бяха върнати 40 албански жители, от които 34 от Франция и шестима от Белгия. Става въпрос на лица, за които е издадена заповед да изоставен френската и белгийска територии, откакто са получили негативен отговор на молбите си за леговище ", се споделя в изказването, представено от МИА.
Според същия източник от 1 януари 2020 година до през днешния ден 808 албански жители са били депортирани с чартърни полети.
Полицията в Албания още веднъж моли към всички албански жители да съблюдават разпоредбите за напредване в Шенгенското пространство и да не поставят никакви старания, харчейки пари да получат леговище, защото " Албания се смята за сигурна страна и затова шансът албанци да получат леговище е еднакъв на нула ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР