Албанска престъпна банда бе осъдена на 33 години лишаване от

...
Албанска престъпна банда бе осъдена на 33 години лишаване от
Коментари Харесай

Албанци доставили толкова много кокаин в Лондонското сити, че надрусали змиорките в Темза

Албанска незаконна тайфа бе наказана на 33 години отнемане от независимост за това, че е помогнала на тарикати от Лондонското сити с толкоз доста кокаин, че даже и змиорките в реката Темза са се надрусали. 12-членната тайфа от лейтенанти и куриери бе хваната с 1.2 кг от дрогата на стойност 144 000 английски лири. Полицията също откри 20 000 английски лири в брой и мобилни телефони, употребявани от дилърите, описвани като "екстремно дейни "

Бандта е специализирала в доставки на кокаин за чиновниците в Лондонското сити.

Учените означават, че толкоз доста от този кокаин е отивал посредством канализацията в река Темза, че змиорките в нея са се надрусали. Кокаинът във водата е пристигнал от урината на "клиентите " на дилърите. Отходната вода от тоалетните, на собствен ред, влизала в реката след преливания на пречиствателните станции.
Докато изследвания показвали, че използването на кокаин се покачвала през почивните дни в другите градове, то високото равнище на приложимост в Ситито изобщо не се променяло.

По данни на учените от Кралския лицей в Лондон, английската столица е "един от най-големите потребители на кокаин ".



Дилърите били хванати вследствие на интервенция, траяла цели осем месеца. Служителите на реда надушили дилърите при рутинна инспекция на кола, в която били открити известни количества от дрогата.
От лондонската полиция предизвестиха хората, че "парите от разпространяването на опиати могат да бъдат употребявани за финансирането на други съществени закононарушения ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР