Албанец, поставен под домашен арест в Италия се появи в

...
Албанец, поставен под домашен арест в Италия се появи в
Коментари Харесай

Албанец предпочете затвора пред живот със съпругата си

 Албанец, подложен под домакински арест в Италия се появи в полицейски сектор с молба да бъде изпратен зад решетките, тъй като животът със брачната половинка му вкъщи е нетърпим, заяви италианската полиция, представена от скопския ефирен канал " Телма “.

30-годишният албански жител, който живее в Гуидония Монтечело, покрай Рим, е декларирал, че " към този момент не може да се оправи с насилствената извънбрачна връзка със брачната половинка си ", се споделя в изказване на карабинерите в град Тиволи.

" Обезпокоен от обстановката, той искаше да избяга, отиде при карабинерите да изиска да излежи присъдата си зад решетките “, споделиха италианските карабинери.

Мъжът е бил подложен под домакински арест за закононарушения, свързани с опиати за няколко месеца и са му оставали още няколко години от присъдата, сподели капитанът на карабинерите на Тиволи Франческо Джакомо.

Той сподели, че " животът му се е трансформирал в пъкъл и той към този момент не може да устоя, по тази причина желае да влезе в пандиза ", изясни капитанът.

Когато отишъл при карабинерите, мъжът бил задържан за нарушение на домакински арест и правосъдните органи наредили да бъде изпратен в пандиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР